Как точно да монтирам надуващ се басейн в градината?

inflatable pool

Безспорно един от най-забавните и рентабилни начини да изкарате летен горещ почивен ден е да почивате или пък да се забавлявате в надуваем плувен басейн в задния ни двор. Дечица и възрастни биха могли да се радват на чудесни мигове и водни игри.

Персонален плувен басейн в градината в момента не е абсолютно невъзможна или мъчна покупка, както преди години. Към днешна дата в почти всеки двор с достатъчно количество площ ще е възможно да се построи сглобяващ се басейн.

С елементарно подготвяне, няколко полезни важни аксесоари и много идеи за приятни занимания, надуващият се басейн би могло да се превърне в едно незабравимо семейно мероприятие. Точно тези, където биха желали да се насладят максимално от басейните за плуване биха могли да научат проста методика за монтаж, като да следват абсолютно всеки път:

Направите избор за местоположението на надуваемия басейн
За да построите своя собствен басейн за плуване, изберете чиста и доста далечно пространство от дървета или растителност.

Подготовка на повърхнината
Басейнът е необходимо да е поставен на плоска равнина, с цел запазване общото качество и да притежава еднаква дълбочина в басейна. Може да трябва да изравните почвата, да отстраните камъните и т.н. Хубав избор е да поставите пласт пясък, за да поставите надуваем басейн.

Инсталирайте структурата на надуваемия басейн, на подовото покритие
Наредете плувния басейн върху брезент. Изберете си правилното местоположение и разтворете преди напомпате.

Надуйте страните на плувния басейн
Напомпайте стените на плувния басейн с инфлационна помпа.

Напълнете басейна
Ползвайте градинския маркуч и включете чешмата: почакайте като се напълни, това може да коства няколко часа.

Хубаво е да напълните плувния басейн на рано сутрин.
По този метод слънчевите лъчи от слънцето трябва да затоплят температурата на водата, която е характерна за втората част на деня. Ако случайно напълнената вода още е неприятно студена, добавете към нея не много на брой кофи много топла вода за бързо покачване на температурата.

Инсталиране на принадлежности
Ако в басейния комплект е на разположение филтър, можете спокойно да инсталирате успоредно инфузията или да запълните басейна. Неминуемо след това да добавите всички допълнителни компоненти към басейна: стълбичката за достъп, чадър и шезлонзи около му и т.н.

Когато сглобяемият басейн е надут, е необходимо само да сложите банския костюм и да се отдадете на забавлението от гмуркането в собствения ви дом!

Вижте сайта ни: декоративни огради

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *