Може ли да наемаме удобно леки коли в Столицата под наем?

rent a car

Защо точно компаниите за рент а кар, действащи в София оферират по-изгодни клаузи?


Компаниите, отдаващи коли под наем в Столицата са много повече от фирмите работещи само и единствено в големите български градове. Така е, защото, на 1-во място – повечето компании за коли под наем разполагат със свои представители в почти всеки един голям град на страната, което създава доста по-сериозна конкуренция и и още нещо, защото много автомобили се вземат в столицата, което повишава търсенето и разрешава да се предоставят по-приемливи клиентски условия.

Какво точно е в състояние да ни е от полза, за да пестим пари с наем на автомобил?


В Столицата рент а кар могат лесно да се открият на доста приемливи цени, преди всичко в случай, че почнете търсенето няколко месеца по-раничко. Всичко това ви дава неповторима възможност да попаднете на хубава оферта на дадена марка, точно каквито популярните компании правят редовно.

Доставяне на определено място или вземане от фирмен офис?


Голяма част от компаниите, даващи в Столицата рент а кар връчват автомобила на конкретен адрес, посочен от клиента срещу допълнително заплащане, поради тази причина ако бихте искали да пестите финанси е хубаво да вземете леката кола на конкретното място, от автопарка на конкретната фирма.

Връщане на наетия автомобил в друго населено място
Повечето компании въвеждат точно този вариант. По-големите фирми, разполагащи с представителства в големите градове и основните курорти разрешават на клиентите да вземат запазените коли под наем в София и да ги дадат обратно в офис на фирмата в различен град.

Поддържайте колата


Клиентите, наемащи коли под наем в Столицата или където и да е в страната или навън е необходимо да дадат обратно заетия лек автомобил в безупречно с-е, ако случайно желаят да си спестят безмислени плащания.

Вземете предвид следното, че за предаването, колата ще е подробно проверена от служещ на компанията и всяка една драскотина или немарливост от ваша страна ще са вписани към сумата за наемането. Наетият автомобил ще трябва да се върне във вида, в който е приет, а това значи – почистен, здрав и с пълен резервоар.

Внимавайте за правилника за придвижване по пътната инфраструктура

Глобата е нещо, което може да да удари по джоба пътуването ви, поради тази причина е важно да ги избягвате. Придържайте се към правилника за придвижване по пътищата на страната, абсолютно винаги спирайте на позволено пространство, не говорете по телефона като шофирате и не опитвайте изпреварвания с повишен риск.

Открийте още:  рент а кар софия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *